rEPARATIE- EN REVISIE

Reparatie- en revisie

Matecs verzorgt met grote regelmaat reparatie- en revisiewerk voor diverse opdrachtgevers. Denk hierbij aan het repareren of vervangen van defecte of versleten onderdelen, maar ook aan complete revisie en zogenaamd rework. In onze machinefabriek worden conform tekening de onderdelen/producten -door middel van diverse technieken en metaalbewerkingen- in de originele maatvoering hersteld. We zijn onder meer in staat om door middel van opspuiten en oplassen verschillende laagdiktes aan te brengen op diverse staalkwaliteiten en hoger gelegeerde materiaalsoorten.

Matecs repareert en reviseert volgens een standaard procedure. Tijdens de demontage worden de bevindingen genoteerd en in een schaderapport vastgelegd, aan de hand hiervan volgt een reparatievoorstel. Daarna wordt de schade gerepareerd of componenten vervangen. Indien gewenst kan de definitieve keuring gedaan worden door een onafhankelijke certificeringsinstantie.

Matecs biedt daarnaast de mogelijkheid tot tijdelijke opslag. Wij zetten de gereviseerde/gerepareerde onderdelen op afroep klaar, zodat ze direct kunnen worden ingezet en de uitvaltijd wordt geminimaliseerd.

Downloads

Capaciteitenlijst

Service en reparatie

Brochure reparaties

Contactgegevens

Cor Jan de Jong

Senior Sales Engineer

Ronald Slingerland

Sales Engineer

Meer informatie of specifieke vragen?