Service & Reparatie

Matecs creëert mogelijkheden.

Service en Reparatie

Matecs is een metaalbewerkingsbedrijf dat zich richt op het bieden van technische ondersteuning en advies aan haar opdrachtgevers. Een belangrijk onderdeel van de diensten die Matecs aanbiedt, is service en repair voor metaalbewerkingsapparatuur.

Het team van Matecs is gespecialiseerd in het oplossen van technische problemen en het uitvoeren van reparaties aan metaalbewerkingsapparatuur. Ze bieden snelle en efficiënte service om ervoor te zorgen dat de opdrachtgevers zo min mogelijk hinder ondervinden van technische problemen met hun metaalbewerkingsapparatuur.

Matecs biedt ook preventief onderhoud aan om te helpen voorkomen dat technische problemen zich voordoen met de metaalbewerkingsapparatuur. Dit kan helpen om downtime te verminderen en de levensduur van het apparaat te verlengen.

Bovendien biedt Matecs ook professionele opleidingen en trainingen aan om opdrachtgevers te helpen hun eigen technische problemen op te lossen en beter om te gaan met hun metaalbewerkingsapparatuur.

Service & Reparatie

Onze visie

Omdat we de ruimte en de capaciteit hebben om veel verschillende bewerkingen en/of activiteiten voor onze klanten uit te voeren én omdat we de kennis en de ervaring hebben op dit gebied, denken we ons hierin te onderscheiden van anderen. Vandaar ons streven de meeste complete totaalleverancier te zijn voor onze klanten. 

Een veilige, prettige en verantwoorde organisatie draagt bij aan het welzijn van onze medewerk(st)ers en levert een beter resultaat op. Daar waar we kunnen dragen we onze steen bij aan het milieu. Vandaar onze missie: 

Matecs wil een flexibele organisatie zijn, die voortdurend investeert in mensen en in middelen binnen een sociaal, maatschappelijk verantwoord bedrijf. Onze kernwaarden zijn een sociaal werkgever te zijn met een organisatie gericht op continuïteit. 

Producten

Matecs is Gecertificeerd

Het managementsysteem van Matecs is al sinds 2012 ISO 9001 gecertificeerd, en zorgt er voor dat we blijven streven naar optimalisatie van onze processen en kritisch naar ons eigen functioneren blijven kijken. In 2017 zijn we door een andere certificerende instelling (TÜV Nederland) volgens de nieuwe norm (2015) getoetst.

Daarnaast kunnen we met onze lasprocessen voldoen aan de ISO 3834-2 norm, vaak een vereiste voor onze opdrachtgevers uit de offshore en petrochemische industrie. Beide systemen zijn zonder bevindingen akkoord bevonden.

Metaalbewerking & Constructie