• Nederlands
   • Engels

  Timro Group

  Timro Group

  Matecs is een werkmaatschappij van Timro Group B.V., een houdstermaatschappij voor een aantal werkmaatschappijen allen werkzaam in verschillende, hoogwaardige technische sectoren voor de industrie.
  Timro Group B.V. verschaft faciliteiten en synergie voordelen, waardoor alle werkmaatschappijen een sterke partner in business kunnen vormen voor hun klanten. Maak kennis met de andere leden op www.timrogroup.nl

  Leden

  Matecs is een ijzersterke en betrouwbare partner voor totaaloplossingen in metaal: van klein tot groot, van rechttoe-rechtaan tot zeer complex en precies. Wij zijn op ons best wanneer we u van a tot z van dienst kunnen zijn met: advies op maat, (pre)engineering, constructiewerk, volledige productie, (CNC) metaalbewerking, assemblage, revisie, inkoopondersteuning, uitbesteding en logistiek.

  W&TS – Wear & Tear Solutions – is een klein, onafhankelijk adviesbedrijf, gespecialiseerd in advisering en het oplossen van slijtageproblemen die zich voordoen bij allerlei technische processen, in velerlei gebieden zoals de algemene machinebouw en de bagger- en maritieme industrie.

  SIH (Staalintermediairs Hagesteijn) heeft vele jaren ervaring op het gebied van uitbesteding conform klantenspecificaties en professionele onderaanneming en service: of het nu gaat om losse producten, onderdelen of complete turn-key oplossingen.

  Offerte aanvraag
  close slider

   Omschrijf kort uw vraag. Wij nemen zo spoedig
   mogelijk contact met u op.