• Nederlands
   • Engels

  Missie en Visie

  Onze visie: voor onze klanten het meest complete aanspreekpunt zijn voor metaaltechnische totaaloplossingen.

  Omdat we de ruimte en de capaciteit hebben om veel verschillende bewerkingen en/of activiteiten voor onze klanten uit te voeren én omdat we de kennis en de ervaring hebben op dit gebied, denken we ons hierin te onderscheiden van anderen. Vandaar ons streven de meeste complete totaalleverancier te zijn voor onze klanten.

  Een veilige, prettige en verantwoorde organisatie draagt bij aan het welzijn van onze medewerk(st)ers en levert een beter resultaat op. Daar waar we kunnen dragen we onze steen bij aan het milieu. Vandaar onze missie:

  Matecs wil een flexibele organisatie zijn, die voortdurend investeert in mensen en in middelen binnen een sociaal, maatschappelijk verantwoord bedrijf. Onze kernwaarden zijn een sociaal werkgever te zijn met een organisatie gericht op continuïteit.

  Kwaliteitsbeleid

  Ter borging van de kwaliteit van onze diensten beschikken wij over een managementsysteem (ISO 9001-2015), hierin is ook ons beleid op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen geïntegreerd. Matecs streeft naar goede klanttevredenheid door opdrachten zorgvuldig te beoordelen en uit te voeren en eventuele klachten zo goed mogelijk te behandelen, analyseren en vooral in de toekomst voorkomen. Matecs verhoogt de efficiency van de eigen organisatie door kritisch te blijven kijken naar het eigen handelen. Specifiek t.a.v. de kwaliteit van de laswerkzaamheden is in 2012 het NEN-ISO 3834-2 certificaat behaald. Matecs wil, door conform deze kwaliteitseis te werken, wanneer de klant dit vraagt of wanneer wij dit adviseren, ook haar laswerkzaamheden volgens deze hoge kwaliteitsnorm uitvoeren.

  Offerte aanvraag
  close slider

   Omschrijf kort uw vraag. Wij nemen zo spoedig
   mogelijk contact met u op.