• Nederlands
   • Engels

  Afsluiters

  Matecs is gespecialiseerd in het op maat ontwerpen en compleet (100% in eigen huis) produceren van diverse soorten baggerafsluiters (rubberring afsluiters, regelafsluiters en stortafsluiters). Daarnaast kunt u ook voor standaard afsluiters bij ons terecht. Onze standaardreeks kan altijd worden aangepast met diverse opties, drukbereiken en andere kenmerken.

  De rubberringafsluiters produceren we in diverse diameters (200-1200 mm.). Deze afsluiters zijn geschikt voor verschillende druktrappen die zich tijdens zuig- en persprocessen kunnen voordoen. Voor dit type afsluiter leveren wij speciaal ontwikkelde, slijtvaste PU sealingringen. Deze ringen passen ook op afsluiters van andere leveranciers, zijn scherp geprijsd en hebben een korte levertijd.

  Matecs levert regelafsluiters die speciaal zijn ontworpen om de hoeveelheid van het te verpompen materiaal te reguleren of van richting te veranderen. Deze regelafsluiters hebben een slijtvaste klep en slijtvaste liners die beschermen tegen extreme slijtage. Optioneel levert Matecs speciale liners waardoor het onderhuis van de afsluiter minder hard slijt, wat direct resulteert in minder uitval- of revisietijd.

  Offerte aanvraag
  close slider

   Omschrijf kort uw vraag. Wij nemen zo spoedig
   mogelijk contact met u op.